Wilma van de Bildt
Sales

"Kennis is macht, maar enthousiasme zet iets in gang."

Wilma brengt balans: ‘Ik streef naar evenwicht tussen mens en IT’

‘Wilma’ is een meisjesnaam met de betekenis ‘beschermer’. Dat is tekenend voor deze sportieve salesmanager die met grote toewijding het succes van haar relaties bewaakt. Wilma is een enthousiaste 50er die al veel gezien heeft van de wereld en zichzelf nooit te oud voelt om te leren. Beweging is belangrijk voor haar. Dat uit zich bij haar in vele facetten, zoals lichaamsbeweging, waarbij ze zichzelf en anderen dagelijks aanspoort om uit de luie stoel te komen. Ook enthousiasmeert ze kantoren in het proces naar volledig digitaal werken . Als expert bestudeert ze de vraag wat kantoren beweegt in dit proces. Bij alles wat ze doet streeft ze naar balans. Naar harmonie tussen willen en kunnen, naar evenwicht tussen mens en IT. 

Samen bouwen

‘Ik voel me compleet als ik met mensen kan werken. Dat zorgt ervoor dat ik bij Trivium al jaren op mijn plek zit. Wat drijft mijn relaties, wat gaat er om in hun hoofd en… wat is succes voor hen? Ik kom graag tot de kern, tot de bodem van de echte vraag. Er is altijd een reden en die achterhaal ik met veel zorg. Dit is niet moeilijk, mits je over een gezonde portie interesse, nieuwsgierigheid en flexibiliteit beschikt. En ja misschien ook wel wat brutaliteit, doorvragen is een kracht van Wilma. Ik durf de gevoelige onderwerpen aan te snijden en mijn klanten te motiveren eerlijk te zijn. Met de juiste behoeften helder in beeld zijn we samen in staat te bouwen aan succes.’

Angsten wegnemen en kansen grijpen

Ook binnen het bedrijf Trivium Software staat de mens centraal. Wilma licht toe: ‘Bij Trivium werken ‘echte’ mensen. Daarmee bedoel ik mensen die geïnteresseerd zijn in mensen, in het waarom achter iedere vraag. We behandelen iedereen met respect en nemen iedere vraag serieus. We gaan voor kwaliteit, zodat juridische professionals efficiënt en met plezier kunnen werken.’ Het team van Trivium Software streeft efficiëntie na: reductie van papieren dossiers, geautomatiseerde werkprocessen, eenvoudig inzicht in managementinformatie, flexibel werken, transparantie voor cliënten met de klantportaal etc. Met de producten en service van Trivium Software heeft Wilma het gevoel echte waarde te kunnen toevoegen aan een juridische praktijk. Want als ze iets doet, wil ze het ook met een reden doen. ‘Ik heb veelal te maken met kritische en veeleisende juridische professionals. En terecht, zij vragen het uiterste van zichzelf.

Ik vind het geheel gegrond dat ze dezelfde instelling ook van leveranciers verwachten. Ik vind het iedere dag weer een mooie uitdaging om met mijn kennis van de markt, een professionele en gelijkwaardige relatie na te streven, ongeacht functie. Dit kan alleen met kennis - van de materie en mensen -, een gezonde dosis verstand, geduld en respect.  Ik wil een gesprekspartner kunnen zijn die zorgen en angsten wegneemt en deze omzet in kansen.’

De juiste taal spreken

Iedere samenwerking begint voor Wilma bij oprecht luisteren. ‘Ik weet dat het aanpassen van werkprocessen, en dus verandering, veel teweegbrengt binnen kantoren. 

Gelukkig helpt feedback van bestaande klanten, waaronder onze gebruikersgroep, mij bij het verkrijgen van actueel inzicht in de motivatie naar verandering. Zo zie je dat de rollen, de functies, van juridisch medewerkers veranderen. Dit komt door technologische ontwikkelingen en doordat de behoefte bij cliënten en medewerkers een andere vorm aanneemt. Ik spreek de taal en weet hoe het in de praktijk werkt. Mijn gesprekspartners en ik bevinden ons daardoor snel op een lijn, zodat kantoren spoedig digitaal kunnen werken. Is dat gelukt? Dan houd ik continue de vinger aan de pols. Zo weet ik zeker dat mijn klanten het beste uit onze software én zichzelf halen. Zo bescherm en bewaak ik de doelstellingen van mijn klanten. Dat is voor mij de interpretatie van ‘beschermer’. Eentje waar ik trots op ben.