Van Poppel Croonen Van Dijk Advocaten

"We doen eigenlijk alles met FORTUNA. Het is snel en overzichtelijk, en geeft ons inzicht in alle cijfers. Ik ben heel tevreden."
— Mr. Gijs van Poppel,

Wij zijn ooit begonnen met een op maat gemaakt programma van mijn vorige kantoor, maar dat was een financiële ramp. Er moesten achteraf diverse modules worden aangeschaft voor de hoofdprijs. Het werkte wel, maar het was niet compleet en niet erg gebruiksvriendelijk. En duur dus.

FORTUNA is meer plug en play. Wij hebben ook nooit een conversie naar FORTUNA hoeven doen omdat we een nieuw kantoor zijn begonnen en daarbij meteen Trivium in de arm hebben genomen. We hadden wel wat cliënten meegenomen van onze vorige werkkring. Die hebben we in anderhalve maand ingevoerd. Je moet als serieus kantoor je CRM op orde hebben.Wij zijn hier met vijf advocaten plus drie mensen in een ondersteunende rol. Iedereen gebruikt FORTUNA. Ook de externe accountant kan inloggen om in het pakket te werken.

We doen eigenlijk alles met FORTUNA. Tijdschrijven, declareren, de jaarrekening, openstaande debiteuren en crediteurbetalingen. Het werkt goed. Snel en overzichtelijk, met inzicht in alle cijfers. Ik ben heel tevreden. Onze versie oogt een beetje ouderwets maar het is een prima pakket.

FORTUNA voldoet gewoon voor ons, dus waarom zouden we verder kijken? Wel werd ik deze week door een accountant gewezen op het pakket E-boekhouding, dat hetzelfde schijnt te kunnen als FORTUNA maar voor een veel lagere prijs. Misschien dat ze daar bij Trivium eens naar moeten kijken, want de ontwikkelingen gaan snel.

We werken met FORTUNA 9 en zijn niet echt op de hoogte van de ontwikkelingen rond versie 10 of NEXTmatters. We hebben zelden contact met Trivium, hooguit met de helpdesk. Vorig jaar heeft wel eens iemand gebeld om te vragen of we niet een keertje bij moesten praten. Maar omdat wij best tevreden zijn en eigenlijk niks te melden hebben, is die afspraak er nooit van gekomen.