Suzanne van IJzendoorn
Consultancy

"Wat het werken bij Trivium Software zo leuk maakt is dat we één gezamenlijk doel hebben. "

Als projectleider en consultant voor Trivium Software ben ik als een spin in het web binnen het team. De projecten komen binnen en vanaf dan is het mijn taak om samen met mijn collega’s de implementatie zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Uiteraard gaat er geen enkele implementatie zonder slag of stoot – immers verandering zorgt altijd voor weerstand. Ik zie het als een uitdaging om de neuzen dezelfde kant op te krijgen en de angsten en onzekerheden bij de medewerkers op het kantoor weg te nemen.

Trivium Software is een klein team waardoor je me niet alleen tegen komt als projectleider. Ik geef daarnaast ook graag trainingen NEXTmatters – dit kunnen basistrainingen, trainingen op het gebied van declareren of modellenbeheer zijn.

Wat het werken bij Trivium Software zo leuk maakt is dat we één gezamenlijk doel hebben. Onze klanten zo goed mogelijk bedienen; het is geweldig om te zien dat mijn collega’s allemaal ontzettend hard werken om dit doel na te streven. Dit zorgt ervoor dat ik iedere dag met trots voor dit bedrijf mag werken.