Roel de Lepper
Support Engineer

"Ik heb veel plezier in het oplossen van vraagstukken en het toelichten van functionaliteiten van applicaties."

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Roel de Lepper. Sinds medio 2017 ben ik werkzaam bij Trivium als Support Engineer. Daarvoor ben ik reeds 15 jaar werkzaam geweest in adviserende en ondersteunende functies binnen verschillende branches. Ik onderhoud graag een persoonlijk en informeel contact met klanten en heb veel plezier in het oplossen van vraagstukken en het toelichten van functionaliteiten van applicaties.

Op onze support afdeling is geen dag is hetzelfde; er zijn telkens weer nieuwe vraagstukken en zaken die mijn collega’s en ik graag voor u oplossen. Denkt u hierbij aan boekhoudkundige vragen, technische issues, welke rapportage u voor een specifiek doel kunt gebruiken, vragen over het declaratie proces of de lay-out van uw correspondentie, om maar een aantal zaken te noemen. 

Zoals mijn collega’s hecht ik veel waarde aan een heldere en duidelijke communicatie met onze klanten. Dit begint met het aandachtig doornemen van uw vraag tot het bieden van een gepaste oplossing.  Of beter nog: wellicht zijn er meerdere oplossingen voorhanden waarbij we de betroffen bedrijfsprocessen nog efficiënter kunnen maken, Dat is immers waarom men automatiseert. Dit alles realiseren we door een oprechte toewijding, enthousiasme en een passie voor de advocatuur.