Zomeractie NEXTmatters 2019: haal eruit wat erin zit

Elke dag proberen wij NEXTmatters beter te maken zodat u gemakkelijker en efficiënter kunt werken. Dit doen we door nieuwe handige functionaliteiten te ontwikkelen en bestaande mogelijkheden te optimaliseren. Dit kunt u uiteraard terugvinden in de releasenotes, maar onze consultants geven ook regelmatig trainingen waarin ze al deze (nieuwe) functionaliteiten uitleggen. Zo kunt u als gebruiker na de cursus sneller en gemakkelijker met NEXTmatters aan de slag. 

Na onze succesvolle zomeractie in 2018 hebben wij besloten om ook in de zomer van 2019 u de mogelijkheid te bieden om tegen een zeer aantrekkelijk tarief uw NEXTmatters kennis op te frissen en te optimaliseren. Onze consultants Peter Westerbeek, Robert van Klink en Johan Lijftogt komen graag naar u toe om hun kennis met u te delen.

Tips & Trucs
Tijdens deze training kunnen onze consultants u aan de hand van voorbeelden en tips & trucs laten zien hoe u slimmer en efficiënter kunt werken met NEXTmatters. Voor het gereduceerde tarief van € 300,00 (normale tarief: € 600,00) komen zij graag bij u op kantoor. In 2,5 uur krijgt u informatie over de nieuwste functionaliteiten en kunt u daarnaast al uw NEXTmatters vragen stellen.

Deze aanbieding geldt voor afspraken met Peter, Robert en Johan in de periode van 1 juli tot 15 september 2019. Na inschrijving nemen wij contact met u op om de afspraak in te plannen.

Wilt u een afspraak plannen of meer informatie? Neem dan contact met ons op want de agenda’s van onze consultants zitten snel vol!