Team Trivium zet zich in tijdens de Wintertijd Challenge

 


Op zaterdag 28 oktober gaan wij ons 3 uur lang inzetten met Team Trivium tijdens de sportieve Wintertijd Challenge voor Spieren voor Spieren. Onder leiding van onze collega Carolien werden we de afgelopen weken geënthousiasmeerd om mee te doen en inmiddels bestaat ons team al uit 8 fanatieke leden! 

Waarom we meedoen?

Suzanne van IJzendoorn: “Toen ik hoorde dat het idee was ontstaan om met een team van Trivium Software mee te doen aan de wintertijd challenge voor spieren voor spieren twijfelde ik geen minuut. Nou ja... doe je mee 3 uur lang bodypump voor het goede doel?! (Vroegen mijn enorm goed -bijna overtrainde collega's))! Ik heb toch wel even getwijfeld.. Ik kan best wel zeggen dat ik sportief ben maar of ik kan zeggen dat ik 3 uur lang squats, deadlifts en lunges kan doen?!! Die twijfel heb ik eerlijk uitgesproken... Maar heb je eigenlijk een keuze? Want mijn 'kippenkracht' is kracht die al deze kindjes maar wat graag zouden willen hebben. En wat is het dan mooi om samen met het team te ploeteren en zweten en maandag al strompelend van de spierpijn weer naar kantoor te gaan. Wij zetten onze spieren in voor al die kinderen die zo graag deze spierkracht zouden willen hebben. Kunnen wij ook op uw steun rekenen?"

Carolien van Elk: “Na de geboorte van mijn zoon ben ik begonnen met sporten met als doel om af te vallen. Nu inmiddels heel wat jaren en kilo’s lichter - is het naast een manier om mijn gewicht stabiel te houden, ook een uitlaatklep na een dag hard werken. Toen ik op mijn sportschool Basic Fit te Oosterhout een aanplakbiljet zag van de Winterchallenge, was ik gelijk enthousiast. Wat is er nu leuker dan dit - samen met mijn team van collega’s - te doen waarmee ik me dagelijks inzet voor onze klanten, dit nu eens te doen voor mensen waarvoor het niet zo vanzelfsprekend is om te sporten. Zo is Team Trivium Software geboren. Gelukkig reageerden mijn collega’s met hetzelfde enthousiasme toen ik voorstelde om deze challenge samen aan te gaan. Inmiddels bestaat het team uit 8 man sterk, maar nu hebben wij jullie nodig. Om deze avond tot een succes te maken hebben we namelijk donaties nodig."

Naast Suzanne en Carolien zullen ook Jord, Roel, Wilma, Vicky, Claudia, Gohar & Ben zich in het zweet werken. 3 uur lang ploeteren in de sportschool zal een uitdaging worden, maar wij weten maar al te goed dat we ons gelukkig mogen prijzen dat we dit kunnen. We gaan elkaar in ieder geval steunen en ieder teamlid erdoorheen slepen. Want samen bereik je meer!

Uw steun kunnen we uiteraard goed gebruiken. Als al onze contacten en relaties nu een kleine bijdrage doen dan wordt dat samen hetgeen dat het verschil kan maken. Het maakt niet uit welk teamlid u steunt en u kunt ook het team gezamenlijk steunen, voor iedere bijdrage geldt: Dank u wel namens alle teamleden!

Wilt u ons steunen? Dat kan via deze link: https://www.wintertijdchallenge.nl/team/team-trivium-software/teamleden