Release FORTUNA 10.06A

Als FORTUNA gebruiker bent u onlangs geïnformeerd over de nieuwe versie van FORTUNA, versie 10.06A. Naast het oplossen van een aantal kleine bugs introduceert deze nieuwe versie van FORTUNA nieuwe functies, in het bijzonder introduceren wij de FORTUNA App. Het overzicht met alle veranderingen en verbeteringen kunt u terugvinden in de Releasenotes (.pdf, 232kb). Deze zijn per e-mail aan u verstrekt, mocht u deze niet ontvangen hebben, dan vernemen wij dit graag.

Introductie FORTUNA App

Deze release maakt FORTUNA klaar om te gebruiken in combinatie met de nieuwe FORTUNA App. Met de app kunt u op uw mobiele telefoon (met een Android, iOS of Microsoft besturingssysteem) straks bijvoorbeeld tijdschrijven, dossiers inzien of toegang tot uw cliëntgegevens krijgen.

Om de app te kunnen gebruiken betaald u alleen eenmalige setup kosten van €499,- (Excl. BTW). Daarna kunt u evenveel App gebruikers toegang verlenen als dat u FORTUNA licenties heeft. Hier zijn vervolgens verder geen maandelijkse kosten aan verbonden. Wilt u meer informatie over de FORTUNA app en de ingebruikname hiervan? Neem contact op met uw accountmanager of mail naar helpdesk@trivium.nl