NEXTmatters 3.10: Nog meer mogelijkheden!

Midden mei zijn alle kantoren die gebruik maken van NEXTmatters  geüpdatet naar versie 3.10: een nieuwe stap voorwaarts. In deze nieuwe versie zijn veel bestaande functionaliteiten verbeterd. Daarnaast bevat NEXTmatters 3.10 weer handige nieuwe functionaliteiten. Het overzicht met alle veranderingen en verbeteringen kunt u terugvinden in de releasenotes die wij u per email versturen bij het uitkomen van een nieuwe versie. Een aantal functionaliteiten ligten wij er graag voor u uit.

Zoeken in email/documenten
Het zoeken naar documenten is uitgebreid. U kunt zoeken naar documenten  en e-mailberichten. U krijgt direct een preview van het document of de e-mail te zien op het moment dat u het document of de e-mail selecteert. In omvangrijke dossiers met veel documenten en/of e-mails kunt u dus nu gemakkelijk en snel het juiste document of de juiste e-mail terugvinden.

NEXTportal
De NEXTportal heeft een grote update gekregen. De layout van de portal is onder handen genomen. Daarnaast heeft u nu de selectie mogelijkheid van het tonen van "afgehandelde dossiers" of "dossiers in behandeling”. Bij de autorisatie van een relatie is het mogelijk om "Notificaties" uit te zetten. Dit betekent dat de desbetreffende relatie geen mail ontvangt bij klaargezette documenten. Daarnaast kan per medewerker in P&O een "persoonlijke tekst" worden vastgelegd die wordt getoond in de NEXTportal. Ook kan aangegeven worden dat de foto welke is vastgelegd bij de medewerker ook getoond mag worden in de NEXTportal.

NEXTtime
Alle functionaliteiten in NEXTmatters kunt u bedienen vanuit één scherm. Er zijn een paar uitzonderingen hier is de NEXTtime bij  gekomen. Met NEXTtime kunt u uw tijd bijhouden in een apart venster. Tijd bijhouden en schrijven met de NEXTtime kan zowel “Handmatig” als  via de “Timer”.

Tot slot
Mochten er vragen zijn omtrent deze wijzigingen en nieuwe functionaliteiten dan beantwoorden we deze uiteraard graag. Werkt u nog geen niet met NEXTmatters of bent u nog geen klant bij Trivium, maar u zou graag meer willen weten over de vele mogelijkheden van NEXTmatters. U kunt ons telefonisch bereiken via 0162-498989, via email: sales@trivium.nl of vul het contactformulier in.