FORTUNA-gebruikersgroep

In verband met de overstap van enkele deelnemers naar NEXTmatters zijn wij op zoek naar nieuwe leden voor de FORTUNA-gebruikersgroep. De FORTUNA-gebruikersgroep bestaat uit vertegenwoordigers van kantoren die met FORTUNA werken en die met elkaar representatief zijn voor onze klantenkring: kleine, middelgrote en grote kantoren, advocaten, secretaresses en administratief medewerkers.

De gebruikersgroep helpt onder meer bij het maken van de juiste keuzes uit de wensenlijst bij de samenstelling van een volgende release. Daarnaast vernemen wij via de leden van de gebruikersgroep de behoefte die leeft binnen de kantoren met betrekking tot software, zodat onze software aan de wensen en verwachtingen van onze klanten blijft voldoen.

Wat betekent deelname aan de gebruikersgroep?
Drie keer per jaar komen wij bij elkaar op een centrale locatie in Nederland. De bijeenkomsten vinden plaats van 16.00-18.00 uur. De groep houdt contact via een online forum waar we relevante zaken met elkaar uitwisselen. Uiteraard faciliteert en begeleidt Trivium Software de gebruikersgroep.

Wilt u deelnemen aan de FORTUNA-gebruikersgroep, neem dan contact met ons op.