De P van Passie en Pasen

Vorige week mocht ik samen met mijn collega Carolien de gelukkige winnaars van onze paasactie bezoeken. Een bezoek waarin wij de gewonnen prijs kwamen brengen en naast een glimlach van de winnaars ook waardevolle feedback mee terug mochten nemen.

NEXTmatters paasei
De gelukkige prijswinnaars bevonden zich in Zeeland, Den Bosch, Zeist en Brussel en waren er allen in geslaagd het in NEXTmatters ‘verstopte’ paasei te vinden. Deze had zich samen met de paashaas verscholen in onze help functie (F1). Met deze ludieke actie wilden wij deze onder de aandacht van de gebruikers van NEXTmatters brengen en dat is goed gelukt. Onder de winnaars bevonden zich zowel één van de eerste kantoren die wij als klant mochten verwelkomen en één van de meest recente. 

Passie
Terwijl de prijswinnaars genieten van hun gewonnen traktatie, werken wij bij Trivium vol passie door aan de ontwikkeling van NEXTmatters, hét softwarepakket voor advocatenkantoren. Gevoed door feedback en gedreven door passie om onze gebruikers optimaal te ondersteunen in hun werkzaamheden. De passie voor het product zien we op advocatenkantoren terug in de passie voor een ‘productie’ zoals een pleitnota e.d. Het delen van passie één ieder op haar eigen werkterrein, dat is zeker een glimlach waard.

Wilt u ook met een glimlach werken? Wij helpen u graag!

Wilma van de Bildt
Trivium Software B.V.
T. 0162 49 89 89
E. sales@trivium.nl
@TriviumSoftware