Bent u klaar voor een challenge?

U herkent het vast, de vanzelfsprekendheid waarmee we onze dagelijkse dingen doen. Van opstaan, werken en gezin. Ik betrap mijzelf er regelmatig op de dagelijkse gemakken (en ongemakken), collega’s en medemensen voor lief te nemen en door te gaan.

Van de routine afwijken is lastig en een uitdaging aangaan op een onbekend gebied al helemaal. Mijn collega Carolien van Elk heeft ons een aantal weken geleden uitgedaagd om mee te doen met de Spieren voor Spieren challenge en op zaterdag 28 oktober 3 uur lang te gaan bodypumpen. En natuurlijk zei ik ja. En ik niet alleen.

Nu sport ik regelmatig, maar doe niet aan bodypump en al helemaal geen drie uur achterelkaar. Carolien wist echter zeker dat het kon en haar enthousiasme sloeg over op de Trivium collega’s en verspreidde zich door ons pand naar andere verdiepingen en bedrijven. Een gemixt team vormde zich met mijn collega’s als basis.

De challenge voorbereiden deden we soms samen maar ook individueel. Van het raadplegen van Google, tot het meedoen aan bodypump lessen. De één meer voorbereid dan de ander, stonden we op zaterdagavond 28 oktober klaar voor Spieren voor Spieren, als Team Trivium. De goede organisatie, het enthousiasme van de instructeurs, de onderlinge band - en wil - om dit samen te volbrengen, heeft ervoor gezorgd dat we het allemaal gehaald hebben. Met trots, voldaan, met meer en minder spierpijn, terugkijkend op een gehaalde challenge.

Afwijken van een routine, jezelf uitdagen om nieuwe stappen te zetten en te kiezen voor een samenwerking die net buiten de bekende partners ligt. Als accountmanager herken ik hierin een proces dat ik ook terugzie bij klanten en prospects bij het kiezen voor - en implementeren van - onze oplossingen. Het werken met nieuwe functionaliteiten is voor veel mensen een (top)sport. De voorbereiding is voor iedereen net iets anders en vaak afhankelijk van functie en betrokkenheid. Met een goede begeleiding en gedeeld enthousiasme lukt het telkens weer. Het team van Trivium staat altijd klaar en is in topconditie. Samen staan we kantoren met raad en daad bij en zorgen we dat elke challenge gehaald wordt en met succes!

Bent u klaar voor een challenge? Wilt u als kantoor uw efficiency verhogen, datalekken voorkomen of zich voorbereiden op KEI? Kijk op korte termijn kritisch naar wat er aan innovatieve software op de markt is. Vergelijk, praat met collega-kantoren, onderzoek welke leveranciers er klaar voor zijn. En natuurlijk... mocht u uiteindelijk uitkomen bij Trivium Software en NEXTmatters, dan staat Team Trivium voor u klaar.