3 financiële tools die u tijd en geld besparen

Onze consultants helpen graag als het even niet lukt om een declaratie te maken zoals je hem hebben wilt, als je een verschil in het bankboek hebt of als een rapport niet loopt zoals het zou moeten. Gelukkig lopen de financiële processen op de meeste kantoren als een zonnetje. Tijd voor de volgende stap! De techniek snelt immers voort en eenieder kan gebruik maken van de slimme oplossingen die we kunnen bieden.

NEXTscan&herken
Het inboeken van inkoopfacturen is saai werk, maar het moet gedaan worden. Deze klus kunnen we aanzienlijk vergemakkelijken door facturen met behulp van kunstmatige intelligentie automatisch te laten herkennen en boekingsvoorstellen aan te bieden. Het doorboeken naar de financiële administratie is dan nog een kwestie van een spreekwoordelijke druk op de knop. Wil je eerst een autorisatie procedure doorlopen en dan pas boeken en betalen? Dat kan natuurlijk ook! Na het boeken maakt u automatische betalingsvoorstellen die in de bank worden ingelezen. Veel eenvoudiger kan het niet. Neem gerust contact met ons op om meer te leren over de mogelijkheden van NEXTscan&herken.

NEXTcontroller
Niemand zou Max Verstappen met een blinddoek voor het circuit op sturen. Een coureur moet zien waar hij mee bezig is. De NEXTcontroller biedt een groot aantal rapportages en analyses die kantoren een beter inzicht bieden in de stand van zaken van het kantoor. Wie draagt wat bij aan de omzet, welke partijen zijn voor mij belangrijk en hoeveel tijd besteed ik eigenlijk aan een dossier? Waar laat ik omzet liggen en waar verdien ik juist meer dan verwacht?

De antwoorden op deze vragen en nog veel meer wordt geboden door de slimme rapporten die de NEXTcontroller biedt. Wilt u sparren met een specialist, neem dan contact met ons op voor een consult dat blinddoeken als sneeuw voor de zon doet verdwijnen.

iDEAL koppeling voor declaraties
Een terugkerend vraagstuk binnen financiële administraties is de vraag hoe cliënten sneller overgaan tot het betalen van hun openstaande declaraties en voorkomen kan worden dat de debiteurenstand oploopt. Met de integratie van iDEAL betalingen binnen NEXTmatters hebben wij hier een antwoord op gevonden. 

Aan een declaratie die digitaal vanuit NEXTmatters verzonden wordt, kan een iDEAL betaallink worden toegevoegd. De cliënt ontvangt een e-mail met daarin de declaratie en heeft direct de mogelijkheid om de betaling voor deze declaratie te voldoen via de iDEAL--koppeling. De cliënt zal door het gemak van de iDEAL--koppeling sneller overgaan tot betaling, waardoor uw debiteurensaldo op termijn sterk zal afnemen. Wilt u weten hoe uw NEXTmatters omgeving gereed gemaakt kan worden voor iDEAL betalingen? Neem dan contact op met een van onze consultants. 
 

Ben van Hengstum
Trivium Software B.V.
T. 0162 49 89 89
E. sales@trivium.nl
@TriviumSoftware