NEXTapp

Tegenwoordig wilt u als advocaat altijd en overal kunnen werken. Of u nu op kantoor, op het strand of in de trein onderweg naar een klant zit. De tijd dat u alleen maar op kantoor achter uw pc kon werken ligt inmiddels ver achter ons.

Het is niet meer dan logisch dat uw softwarepakket u de mogelijkheid biedt om plaats- en tijdonafhankelijk te werken. Althans, dat vinden wij bij Trivium. Daarom maakt Trivium dit mogelijk met de NEXTapp. 

24/7 toegang
Met de NEXTapp hebt u als advocaat 24/7 toegang tot uw dossier- en relatiegegevens.

U kunt gemakkelijk de NAW gegevens van een klant opzoeken. U kunt direct vanuit de app navigeren naar het goede adres of een e-mail sturen. U kunt zien welke zaken er voor die klant in het verleden zijn gedaan en alle daarbij behorende documenten inzien en lezen. Zo hebt u direct overzicht in de klantgegevens en de klanthistorie.

Ook het tijdschrijven kunt u direct vanuit de NEXTapp doen. Zo hoeft u als u ’s avonds of in het weekend iets voor de klant doet niet NEXTmatters helemaal op te starten maar registreert u de regels met één druk op de knop in de applicatie. 

Mogelijkheden
Tijdschrijven
Het schrijven van uren gaat heel gemakkelijk in de NEXTapp. De app opent automatisch de huidige dag. Je klikt op nieuw en kunt vervolgens het goede dossiernummer opzoeken. Je kiest de goede urencode en voegt eventueel een extra omschrijving toe. Na het opslaan gaat de app terug naar het overzicht van die dag.

Naast bovenstaande beschikt de NEXTapp ook over een timer. Deze kun je aanzetten op het moment dat je voor een klant aan de slag gaat. Als je klaar bent geef je een omschrijving mee en koppel je deze aan het juiste dossier.

Relaties
Met de NEXTapp kun je alle relaties die in NEXTmatters staan bekijken. Via het zoekscherm zoek je eenvoudig de betreffende relatie op. Alle contactgegevens worden getoond zodat je direct hem of haar kunt bellen of e-mailen. Daarnaast toont de app een overzicht van alle dossiers waar deze relatie partij bij is geweest.

Dossiers
Dossiers zijn in de NEXTapp te bereiken vanuit de klantkaart of rechtstreeks via het tabblad dossiers. Je kunt zien wie de notaris is, wie de uitvoerend medewerker en wat de status is van het dossier. Je kunt direct zien of er uren zijn geschreven op het dossier en welke partijen aan het dossier hangen.

Op het tabblad documenten zie je alle documenten die in het desbetreffende dossier zitten. Deze zijn allemaal te openen en in te zien zodat je direct weet wat er in dat specifieke dossier op inhoudelijk vlak is gedaan. Simpel en overzichtelijk.

Direct te downloaden
De NEXTapp is direct te downloaden in de IOS AppStore en de Google PlayStore. Voor het activeren kunt u contact opnemen met Wilma van de Bildt (06 433 709 25 of wilma@trivium.nl).