NEXTacademy

Continue kennisontwikkeling met de NEXTacademy
De juridische markt is aan het veranderen. Advocatenkantoren maken inmiddels grote stappen op het gebied van digitalisering, beveiliging en kostenefficiëntie. De werkdruk is hoog en de uitdaging is om zo efficiënt mogelijk te blijven werken. Als gevolg daarvan krijgen wij van kantoren steeds vaker de vraag of er ook klassikale workshops/trainingen door ons worden aangeboden voor (specifieke functies in) NEXTmatters. En niet alleen bij nieuwe medewerkers blijkt hier behoefte aan te zijn maar, vanwege alle nieuwe functionaliteiten, ook bij bestaande medewerkers.

Trainingen
Bij de NEXTacademy vindt u verschillende soorten trainingen en workshops. Door middel van deze trainingen kunnen medewerkers hun kennis verdiepen waardoor zij sneller en efficiënter gebruik kunnen maken van NEXTmatters. 

Locaties & Data
Ieder kwartaal is het mogelijk om een van deze trainingen te volgen op ons kantoor in Reeuwijk of Oosterhout. De meeste trainingen duren maximaal een dagdeel. Desgewenst kunnen de trainingen op een externe locatie of inhouse gegeven worden. Per training/workshop kunt u via de button meer informatie de data vinden. Of kijkt u in onze kalender met alle mogelijke data op een rij.

Basiscursus NEXTmatters

In deze cursus leert u de algemene werking van NEXTmatters en het uitvoeren van alle voorkomende handelingen. Hieronder valt onder andere de navigatie binnen NEXTmatters, het aanmaken van dossiers en relaties, het koppelen van partijen en het maken en aanpassen van documenten.

Workshop Tips & trucs - Nieuwe functionaliteiten

Elk kwartaal krijgt NEXTmatters een grote update en worden nieuwe functionaliteiten toegevoegd en bestaande verbeterd. Deze kunt u altijd terugvinden in de releasenotes, maar het is vaak fijn om deze functionaliteit live te zien. In de tips en trucs ...

Basistraining intelligente Modellen/Designer

Waarom gegevens dubbel en handmatig invoeren terwijl dit maar één keer hoeft, namelijk in NEXTmatters? Door gebruik te maken van intelligente modellen kunt u deze repeterende handelingen voorkomen. In deze training leert u ...

Gevorderden training intelligente Modellen/Designer

Waarom gegevens dubbel en handmatig invoeren terwijl dit maar één keer hoeft, namelijk in NEXTmatters? Door gebruik te maken van intelligente modellen kunt u deze repeterende handelingen voorkomen.

Training gebruik NEXTcontroller basis

Met de NEXTcontroller kunt u geautomatiseerd gegevens uit NEXTmatters én AFAS Profit combineren. Hierdoor heeft u een volledig inzicht van uren, omzet, gemiddeld gerealiseerde tarieven, kostprijs, prestaties van medewerkers en onderhanden werk. Met deze gegevens bent u in staat om...

Training declareren

NEXTmatters wordt standaard geleverd met een declaratiemodule. In deze training wordt uitgelegd hoe de vele mogelijkheden van NEXTmatters kunnen worden ingezet om het declaratieproces efficiënter te maken. Hierbij wordt o.a. ingegaan op het declareren vanuit een dossier.