Ben van Hengstum
Directie

"Het geeft me veel energie om te zien dat het team van Trivium Software dagelijks onze klanten helpen hun werk te vereenvoudigen."

Mijn naam is Ben van Hengstum, directeur van Trivium Software. Het geeft me veel energie om te zien dat het team van Trivium Software dagelijks onze klanten helpen hun werk te vereenvoudigen.

Ik geloof in volledig geïntegreerde software voor advocatenkantoren van elk formaat waarmee kantoren slim en efficiënt hun praktijk kunnen voeren. Gebruikers kunnen dan elke dag enthousiast aan de slag om het beste uit zichzelf en hun organisatie te halen. Dat geeft een kick en inspireert me om steeds ambitieus te zijn en klantgericht te werken. Een sterke branche- en klantfocus is de standaard. Ik zeg vaak dat elke klant tevreden moet zijn en daar wordt veel tijd en aandacht aan besteed. Als een klant klachten uit, wordt daar zo snel mogelijk op gereageerd; als klanten alle service krijgen die we kunnen en willen bieden, maar de klant blijft ontevreden, dan zullen we ook niet nalaten dat bespreekbaar te maken.